Sverige
29 mars 08:42

Hästbonde söker partner i tv

Bonde söker fruFör hästvänner blir det lite extra kul att följa årets upplaga av Bonde söker fru, eftersom en ung man som driver utbildnings- och försäljningsstall är med.

Hästbonde söker partner i tv
Joel Sverin söker en partner med hjälp av tv. Foto: TV 4

Nu har TV 4 presenterat bönderna som är med i nästa omgång av Bonde söker fru. Och där bland köttbönder och en strutsbonde märks Joel Sverin, som jobbar med försäljning och utbildning av hopphästar under namnet Stall Brännsveden. Joel bor i Valbo, strax utanför Gävle, och är 23 år gammal – därmed yngst bland de sju bönderna.

Så här beskriver TV 4 honom:
”Joel är en energisk och glad person som driver en hästverksamhet från familjegården. Drömmen är att en dag ha en större gård med ett eget ridhus.  

Joels drömpartner är en kille som kanske är lite äldre än han, gärna en händig man, men inte nödvändigtvis en som delar hans hästintresse. Familjevärderingar är viktiga för honom och han drömmer om en seriös relation som ska vara livet ut. En kille med stor barnlängtan som gärna vill ha egna ungar i framtiden. Blir man ihop med Joel får man på köpet hela hans bullriga familj som består av 11 syskon och deras respektive, samt deras barn. 

Kuriosa: Vänner brukar skoja om att han har klister på rumpan, för hur bråkiga hästarna än är ramlar han aldrig av.”

Den 6 april har ”Bonde söker fru – casting” premiär på TV4. Den som vill träffa Joel har till den 14 maj på sig att skicka brev till tv-kanalen.

Här hittar du alla bönderna.

 

 

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 88 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden