Hästägartips
4 maj 06:20

Heldag om sporthästens träning och hälsa

KunskapsboostKända forskare kommer från hela världen för att föreläsa om sporthästens träning och hälsa under en heldag – och alla som vill är inbjudna.

Heldag om sporthästens träning och hälsa
Nu arrangerar SLU en heldag om sporthästens träning och hälsa. Galoppträning, här på Bro Park, är ett sätt att hålla sporthästen i form. Foto: Sandra Nordin Johansson

Det är i anslutning till den stora vetenskapliga konferensen ICCEP 2022 i Uppsala som alla landets hästintresserade också bjuds in till en heldag med fokus på sporthästens träning och hälsa. Kända forskare från hela världen kommer att föreläsa och det finns både möjlighet att delta på plats på Ultuna i Uppsala, alternativt digitalt.

Dagen är helt fristående från ICCEP 2022 som i år pågår mellan den 26 juni och 2 juli under rubriken ”International Conference on Equine Exercise Physiology”. På plats är världens ledande veterinärer, hästforskare och andra experter.

Att delta på plats kostar 1700 kronor medan en onlinebiljett kostar 1875 kronor.

Läs mer om ICCEP 2022 här.

Här kan du anmäla dig till heldagen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden