Hoppning
20 juni 13:57

Helgens 1,45-vinnare

NationelltDet har ridits några 1,45-hoppningar i Sverige under helgen som gått. Kolla in vilka som vann här.

Helgens 1,45-vinnare
Bilden är tagen i att annat sammanhang. Foto: iStock

Hos Växjöortens Fältrittklubb reds det en nationell trestjärnig 1,45-klass med sex startande i helgen.

Malmö Civila Ryttareförenings Julia Kringstad Håkansson hoppade hem klassen tillsammans med Axwell (SWB val f 2013 e Character-Iowa, uppf Elisabeth Hultberg, äg Stall Just HB).

Klassen reds i två faser och segerekipaget stod för en av tre dubbelnollor och vann med över tre sekunders marginal till tvåan i andra fasen.

Resultat, Växjö

Även Högbo Ridklubb hade en trestjärnig nationell 1,45-hoppning i helgen som vanns av en Julia. Denna gång var det Vindelns Ridklubbs Julia Karström som vann tillsammans med Linus (SWB val f 2013 e Capriano–Jaguar Mail, uppf Lillerudsgymnasiet AB, äg Petra Karström).

Klassen hade tio startande och reds med winning round. Julia Karström var en av två ryttare som slutade med 0+0 fel. Hon hade ungefär 3,5 sekunder tillgodo på tvåan, Elin Lundin/Cesar vh Scheefkasteel Z, Åby Ridklubb.

Resultat, Högbo

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden