Hoppning
8 februari 2015 16:36

Henrik femma på 1,50-höjder – och GP-placerad

(Uppdaterad) Henrik von Eckermann var bästa svensk som femma i söndagens 1,50-hoppning vid det femstjärniga meetinget i Bordeaux. Senare på dagen blev han placerad i Grand Prix.

Henrik femma på 1,50-höjder – och GP-placerad
Henrik von Eckermann och For Sale kom femma i söndagens 1,50-hoppning (arkivbild). Roland Thunholm

Det fungerar inte som bäst i de viktiga klasserna men däremellan plockar Henrik flera placeringar. I söndagens Jokerhoppning på 1,50-höjder hade han alla rätt med For Sale. Tiden höll till femte plats som han delade med Katharina Offel på B Once Z.

På lördagen var Henrik fyra med Toulouse på 1,45-hinder. I en annan klass på samma höjder kom Douglas Lindelöw på tionde plats med Balou´s Lady.

Uppdatering
Meetingavslutande Grand Prix gick över 1,60-hinder. Elva felfria tog sig vidare till omhoppning, som fick fyra nollor och vanns av Daniel Deusser på Espyrante (sto f -04 e Obourg-Pauillac De Meia Lua). Henrik von Eckermann hade fyra fel i grundomgången men tiden med Cantinero var den bästa och räddade sista placeringen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden