Avelsnyheter
10 april 2013 08:57

Hingstvisning hos Björkhaga

Kanske har det aldrig varit så kallt i april och kanske har Dagstorps ridhus aldrig varit så fullt som när Björkhaga hade sin hingstvisning under tisdagskvällen.

Hingstvisning hos Björkhaga
Björkhagas ridhus var smyckat för hingstvisning.

Carina Caster, stuterichef på stationen i Löberöd, höll i trådarna under kvällen som bjöd på flera fina hingstar, många av dem presenterade av toppryttare.

Malin Baryard Johnsson hade vägarna förbi under sin resa till tävlingar i Paris. Hon visade Baltimore och Turmalin och inte minst stjärnan Tornesch. Peter Eriksson hoppade Al Cendo och Olof Smith var flitig och red Canvas Plus, Clinton II och Etalon Lux N. Han avslutade även kvällen med sin egen uppfödning Centaurus. Utöver dessa deltog nygodkända Conzil.

Dalwhinnie och Floré Star, stora och svarta, reds av Mattias Jansson och Rasmus Haid Bondegaard visade sin Bellagio. Fyraåriga Gustav samt Qurinell och Don Primus ur Lövstas program representerade även de dressyren. Dessutom visades den dubbelbegåvade New Balance, 18 år i år.

Visningen som från början var tänkt för stationens egna hingstar blev ett samarbete med andra hingsthållare och innehöll därför en blandning av unga, kommande och äldre, rutinerade hingstar.

HÄR kan du se filmklipp från hingstvisningen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 116 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-