Hoppning
16 maj 2014 16:38

Hoppkvartett som får stöd

Anna Persson, Filip Ņgren, Amanda Ericsson och Johanna Rinnesjö. Det är de fyra hoppryttare som under det närmaste året får mentorstöd via ATG Hopp och talang.

Hoppkvartett som får stöd
Anna Persson, här med Cash Man vid torsdagens 1,40-seger i Skyrup, är en av fyra unga ryttare i ATG Hopp och talang. HAIDE.SE

Deras personliga mentorer som ska dela med sig av vad de anser behövs för att nå långt i hoppsporten är Peder Fredricson, Jens Fredricson, Angelica Augustsson och Malin Baryard Johnsson.

– För mig var det viktigt att jag fick vara med och välja en ryttare som jag verkligen tror på. Nu ser jag fram emot att få dela med mig av mina erfarenheter till Johanna under det närmaste året. Om jag kan göra avtryck i hennes framtida system, skulle det självklart kännas jättebra, säger Malin Baryard Johnsson i ett pressmeddelande från SvRF.

Den 9-10 juni är det dags för den första avsuttna träffen med talangerna. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden