Sverige
8 februari 2020 21:50

Ingen Mellofinal för Klara Hammarström

Melodifestivalen 2020Ridsportens egen popstjärna Klara Hammarström gick ut som första startande i lördagens andra deltävling i Melodifestivalen i Göteborg med låten "Nobody". Finalbiljetten uteblev, men för alla Hammraströmfans väntar snart en ny säsong av tv-serien Familjen Hammarström.

Ingen Mellofinal för Klara Hammarström
Klara Hammarström tävlade i Melodifestivalens andra deltävling i Scandinavium i Göteborg på lördagen. Foto: Janne Danielsson/SVT/Anders Hillergren

Det räckte inte hela vägen till final för Klara Hammarström i kvällens deltävling av Melodifestivalen.

Bidraget ”Nobody” gick vidare i den första gallringen av de sju bidrag som framfördes i Scandinavium på lördagskvällen. Väl där brädades bidraget av bland andra Anna BergendahlDotter och Mendez som knep de åtråvärda final- och Andra chansenbiljetterna.

Klara Hammarström är också aktuell i den andra säsongen av realityserien ”Familjen Hammarström”.

– Den släpps efter finalen i Mello, jag är så laddad för det, säger Klara Hammarström i en intervju med tidningen Hippson.

Här kan du lyssna och se Klara Hammarströms bidrag ”Nobody”.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden