Avelsnyheter
10 februari 2017 11:20

Ingen Totilas till Frankrike

Nej – Totilas kommer inte att visa upp sig offentligt mer. "Det handlar om ett missförstånd, Totilas ska inte fara runt i världen", säger Christoph Hinkel.

Ingen Totilas till Frankrike
All rights with photographer

För ett par dagar sedan kom nyheten som fick många att reagera – Totilas skulle visa upp sig offentligt för första gången sedan EM i Aachen.

Vid en hingstvisning i franska Saint Lô skulle man få se den svarta skönheten som fått så många att sucka längtansfullt tidigare.

Men allt handlade om ett missförstånd, eller så har man helt enkelt ändrat sig. För till tyska Reiter-Revue förklarar nu Christoph Hinkel, stuterichef vid Schockemöhles anläggning, att man inte vill visa upp Totilas alls.

– Vi kommer inte att få se Totilas i någon mer offentlig visning, förklarar Hinkel och tillägger också att hingsten mår bra, rids normalt och är i toppform.

Läs mer här

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden