Hoppning
18 november 06:20

Inomhus-SM drar igång på Strömsholm

Hopp-SMPå torsdagen ljuder startsignalen för årets inomhus-SM i hoppning för junior, young rider och senior på Strömsholm. Flera av medaljörerna i Mantorp är på plats för att försvara sina mästerskapstitlar. Här hittar du allt du behöver veta för att följa medaljstriden.

Inomhus-SM drar igång på Strömsholm
Det var en kamp om medaljerna in i det sista i Mantorp. Här är juniorernas medaljtrio, varav två rider i helgen. Foto: Roland Thunholm

Årets inomhus-SM i hoppning sparkar igång på torsdagen, då juniorer och young rider rider sina första omgångar. Värd för hästfesten är Strömsholms Ridsportförening. Seniorerna rider sin första omgång på fredag medan samtliga finaler äger rum på söndagen.

I startfälten hittar vi flera av medaljörerna från årets utomhus-SM i Mantorp, bland andra Ingemar Hammarström, Ebba Danielsson, Erik Dahnelius och Viktor Melin. Banbyggare är Maria Alfredsson.

Start- och resultatlistor.
Equisport sänder live hela SM-helgen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden