Sportnytt
6 december 2013 06:33

Klasser flyttas i Helsingborg

Helsingborgs Fältrittklubb har tillsammans med ledningen för SRT beslutat att flytta fredagens 1,15- och 1,25-hoppningar på grund av stormen Sven. SRT Grand Prix i dressyr startar vid lunchtid.

Det är arrangören som berättar om förändringarna i programmet via ett pressmeddelande. På torsdagen fick tävlingsstallet vid Helsingborgs Fälttrittklubb evakueras då dess tak blåste av. Nu meddelas att fredagens första klasser flyttas. Det handlar om en 1,15-hoppning och en 1,25-hoppning som rids på söndag i stället. De ryttare som väljer att stryka sig kommer att få sina anmälningsavgifter tillbaka.

SRT dressage Grand Prix startar klockan 12.00 i dag. Därefter rids en 1,35-hoppning samt semifinalen i Swedish Riders Trophy, SRT. Hästbesiktningen öppnas klockan 12.oo i dag. 

Stormen Sven drog in över södra Sverige under torsdagen med flera strömavbrott, avblåsta tak, trafikproblem och nedlåsta träd som följd. 

Startlistor, Helsingborgs tävlingar

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden