Dressyr
5 juni 2014 20:19

Jeanna Högberg samlar segrar

Jeanna Högberg är i strålande form och de gånger hon inte räcker ända fram missar hon sällan placering. Torsdagens Prix St Georges på Strömsholm gav en ny seger.

Jeanna Högberg samlar segrar
Jeanna Högberg (här med Darcia på årets SM) vann torsdagens Prix St Georges med Ahá. Roland Thunholm

Eftermiddagens Prix St Georges på Nationaldagstävlingarna samlade 27 startande till sju placeringar. Jeanna Högberg kom in nästan direkt efter en halvtimmes paus och gav publiken en ahá-upplevelse. 69,693 procent med A´ha (hingst f -06 e His Highness-Prestige VDL, uppf C Olsson) räckte till klar seger även om domarna inte var helt överens.

De var desto mer ense i FEI Lagprogram Msv B (J), där Emelie Aldenfalk visade att hennes vinster bland juniorer i belgiska Kapellen i slutet av maj  inte var några tillfälligheter. Med Winton (val f -04 e Warsteiner-Donnerfly, uppf U Nlsson) samlade Emelie ihop till 74,099 procent och dagens klart största seger.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden