Dressyr
7 april 2018 22:13

Juliette och Buriel vann Specialen i sin comeback

SegerSnacka om comeback för Juliette Ramel och Buriel K.H. Först GP-tvåa och nu seger i Specialen.

Juliette och Buriel vann Specialen i sin comeback
Juliette Ramel och Buriel K.H. Foto: Roland Thunholm

I förrgår var Juliette Ramel och Buriel K.H (val, f 2006, e Osmium-Krack C) tvåa i den trestjärniga Grand Prix-klassen i Nederländerna i sin första tävling sedan juli 2017.  Charlotte Dujardin vann GP:n och fortsatte i går med vinst i kürdebuten med Mount St John Freestyle (sto, f 2009, e  Fidermark-Donnerhall), medan Juliette och Buriel gavs sig i kast med dagens Grand Prix Special.

Med 75,617 procent blev det en klar seger med drygt tre procents marginal till tvåan, Hans Peter Minderhoud/Glock’s Dream Boy. Antonia Ramel med Brother de Jeu blev sjua i specialen med 65,872 procent.

– Jag är så glad att efter ett så här långt tävlingsuppehåll komma tillbaka. I dag vågade jag lite mer än första dagen i Grand Prix och då blir han ännu bättre, säger Juliette till förbundet och berättar att träningen för Patrik Kittel har varit en god hjälp på vägen.

Resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden