Dressyr
19 juli 2014 09:09

Kittel bryter Aachen efter dödsfall

Patrik Kittel avbryter sitt tävlande med Toy Story i Aachen. Anledningen är att en av hans anställda avled hastigt på fredagen.

Det var i går eftermiddag Patrik Kittel fick besked om att en person som arbetar på hans anläggning som gårdskarl sedan länge dog hastigt på gårdsplanen när han var på väg till sin bil för att åka hem. Patrik Kittel har nu valt att inte fortsätta tävla med Toy Story i tyska Aachen.
– Alla på Outstanding Stable försöker nu att handskas med tragedin. Min plats är hos dem och inte i Aachen, skriver Patrik Kittel på sin Facebooksida där han också uttrycker sin sorg och saknad.

Det var planerat att ekipaget skulle ha tävlat Grand Prix Special i dag och där försöka att bli bland de 15 som startar söndagens kür. Patrik Kittel och Toy Story inledde tävlingarna med en 17:e plats i den Grand Prix som var nationstävling.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden