Sverige
3 december 2020 16:38

Klara Hammarström uttagen till Mello – igen

FestivalklarHon har inte lagt hästarna på hyllan, men musiken tar allt större plats i Klara Hammarströms liv. Nu är hon uttagen som en av artisterna i 2021 års Melodifestival. Det är andra året i rad hon deltar. ”Låten är en riktig vinnarlåt” säger Klara Hammarström till Ridsport.

Klara Hammarström uttagen till Mello – igen
Klara Hammarström är uttagen till Melodifestivalen 2021. Foto: Svt

Det är inga flashiga direktsända presskonferenser den här gången när nästa års bidrag i Melodifestivalen presenteras. I stället matas nyheterna om artisterna och låtarna ut en i taget av Svt.
Och den här eftermiddagen blev det officiellt att Klara Hammarström ska medverka med låten Beat of broken hearts, skriven av David Kreuger, Niklas Carson Mattson, Andreas Wijk och en av de riktigt stora i Mellosammanhang, nämligen Fredrik Kempe.

− De skrev låten till mig, och det ska bli så kul att göra den. Det är en midtempo-låt, och det är en riktig vinnarlåt, berättar Klara Hammarström för Ridsport.

Hon sitter i soffan hemma i Skåne, omgiven av syskonen, och berättar att hon fått bära på hemligheten om att hon var uttagen i flera veckor nu.
− Det har inte varit lätt att gå med en sådan hemlighet, och det ska bli så roligt att vara med igen. Då kom jag direkt från hästlivet, men nu har jag mer erfarenhet och mer scenvana.

− jag hoppas att jag har hästfolket med mig i detta, för det är ett tufft startfält med många stora artister, säger Klara Hammarström och räknar upp Charlotte Perelli, Danny Saucedo och förra årets vinnare The Mamas som exempel.

Samtidigt har Klara inte lagt ridstövlarna på hyllan. Hon har tvärtom ett par ganska nya, och tog också upp ridningen på en egen häst, Gertje van het Scheefkasteel.

Men när det blev mycket annat fick systern Selma ta över och rida honom.
− Hon fattade tycke för honom och rider honom jättebra, men när det blir lite lugnare vill jag ha tillbaka Gertje, säger Klara Hammarström.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 90 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden