Sportnytt
2 juli 2013 12:12

Klartecken för FHS

Många har kanske undrat även om alla räknat med att det ordnar sig. Det gör det också. Polisen har gett tillstånd och Falsterbo Horse Show kommer att gå som planerat den 6-14 juli.

– Allt är klart och vi är beredda att starta årets Falsterbo Horse Show på lördag, säger event director Elisabeth von Schrowe till Ridsport.

Till Skånska Dagbladet har Bo Kristoffersen, Rolf-Göran Bengtssons affärspartner, berättat att Rolf-Göran kommer med Casall Ask, Clarimo och en 7-åring till Falsterbo.  Den främsta uppgiften för RGB, som till helgen tävlar i Global Champions Tour i Estoril, Portugal, blir fredagens nationshoppning.

– Sedan får vi se hur det blir med Grand Prix på söndagen. Beslutet om start i den tar vi efter hand, när vi ser vilken form Clarimo är, säger Kristoffersen till tidningen.

Läs mer
Falsterbo Horse Show

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden