Ridsport Play
10 oktober 2020 09:39

Kolla klippet: Douglas Lindelöw intervjuas av norska prinsessan

SegerintervjuDouglas Lindelöw tävlar i norska Tönsberg i helgen. Som Ridsport rapporterat blev han både etta och tvåa i det tvåstjärniga meetingets första 1,45-klass. Här kan du se segerintervjun som görs av ingen mindre än prinsessan Märtha Louise.

Kolla klippet: Douglas Lindelöw intervjuas av norska prinsessan
Prinsessan Märta Louise har själv tävlat hoppning. Foto: Skärmdump Hest360

Douglas Lindelöw blev etta med Casquo Blue och tvåa med Jezebel i 1,45-klassen i norska Tönsberg under torsdagen. Något som Ridsport rapporterat om. Efter prisutdelningen intervjuades han av ingen mindre än norska prinsessan Märtha Louise. Hon har tidigare berättat hur hon som ung kände stor press att leva upp till de kungliga plikterna – och hur hon grät ut mot bogen på sin häst.

Douglas Lindelöw är som vanligt lugn som en filbunke under segerintervjun, där han bland annat svarar på frågan om vad han pysslat med under coronatiden. Se hela intervjun här under.

Fotnot: Prinsessan Märta Louise har avsagt sig titeln ”Hennes Kungliga Höghet” och är inte längre arvtagare till den norska tronen.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden