Fälttävlan, Ridsport Play
27 maj 10:13

Kolla klippet: Louise Romeike vinnare i Polen

InternationelltLandslagsryttaren Louise Romeike, på väg mot OS i Paris, har fullt fokus på de observationstävlingar som landslagsledningen tagit ut. Men däremellan fortsätter det dagliga jobbet med att ta fram nya OS-hopp - i helgen vann hon en trestjärnig klass i Polen.

Kolla klippet: Louise Romeike vinnare i Polen
Det blev en trestjärnig seger i helgen för Louise Romeike. Foto: Roland Thunholm

Med Perseverance Madame d’ Engelbourg Z (ZANG sto f -15, e Mylord Carthago-Diamant de Semilly, uppf Pfeifer F, äg Louise Romeike, Madeleine Brugman & Perseverance Estate B.V.) blev det en klar seger i den korta trestjärniga klassen i polska Baborowko.

Ekipaget låg tvåa efter dressyren – där Louise även var etta med en av sina andra hästar – men satte sedan en dubbelnolla i både terräng och hoppning och slutade på sin dressyrstraff 24,9. Med Rockett 19, som ledde efter dressyren, blev terrängen kostsam och ekipaget dalade till en slutlig 26:e plats.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden