Ridsport Play
15 februari 2022 14:40

Kolla klippet: Rundtur på Helgstrands anläggning i Wellington

Längta till värmenÄr du också less på lera, is och allmän tråkvinter? Dröm dig bort till hästlivet i Wellington, i den här videon får du hänga med in bakom kulisserna på Helgstrands enorma anläggning i Floridas värme.

Kolla klippet: Rundtur på Helgstrands anläggning i Wellington
På Helgstrands anläggning i USA lyser leran med sin frånvaro. Foto: Helgstrand Dressage

Teamet på Helgstrand Dressage ligger sannerligen inte på latsidan. På den stora anläggningen i Wellington i Florida, USA, har det vuxit upp en enorm anläggning, som rymmer allt från karantänstall, till en enorm ridhall, utebanor och även en kuperad ridslinga.

I det här klippet tar Ulf Möller, som ansvarar för anläggningen i USA, er tittare med in i verksamheten. Möller arbetade tidigare som unghästutbildare på Hof Kasselman i tyska Hagen och som Sales Manager för prestige-auktionen PSI. Han har tagit mängder av segrar och placeringar på unghäst-VM och Bundeschampionaten och är även veterinär och unghästdomare.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden