Blogg
9 augusti 2012 18:51

Kürfinalen inför hoppekåring

I skrivandets stund är OS snart över. Jag lyckades tajma min halvfria dag till kürfinalen, men sitter ändå och tänker på vad som komma skall. Det är ju snart hopperkåring (stochampionat) i Hjallerup och det viktigaste - jag ska vara med!

Jag har ju mina små treåringar som jag ridit in själv och här om dagen kom det ännu ett sto. *Trumvilvel* alltså tre hästar till start och det går bra. Treåringarna är uppe och flyger som de ska, fyraåringen har jag 14 dagar på mig att lära känna så det blir spännande vad vi får fram. Kort varsel, men det ökar ju bara nyfikenheten om vad jag kan få fram.

Efter att jag fått beröm och upplyftande kommentarer igår ifrån Mads och Emma så känner jag mig inte så nervös – längre. Jag var lite orolig före min semester, men så lugnade jag ner mig och insåg att vilan fick mig att bara rida bättre när jag väl kom tillbaka.

För att ge en kommentar kürfinalen: Patrik red sitt bästa pogram i detta OS, Anna Kasprzak hoppas jag siktar på kommande mästerskap och kanske Rio? Portugisen förstår att elektronisk musik hör hemma på en dressyrbana, Damon Hill låter Totilas att falla i glömska, Laura red för kung och fosterland, Carl Hester har valt gåshudsmusik, Jag tror inte Andelinde vinner och Charlotte kommer ge ALLT.

Hingstar Online

Just nu 127 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar