Fälttävlan
18 juni 2020 07:29

Lag-SM i fälttävlan och internationell fälttävlan samarrangeras av Norrby RS och Strömsholm

Nytt datumRidskolan Strömsholm och Strömsholms Ridsportförening och Norrby Ryttarsällskap gör gemensam sak. Tillsammans arrangerar de lag-SM i fälttävlan och de traditionella Strömsholmsdagarna med internationell fälttävlan i fokus.

Lag-SM i fälttävlan och internationell fälttävlan samarrangeras av Norrby RS och Strömsholm
Här ses Frida Andersen hoppa in på Slottsbanan 2019. Foto: Roland Thunholm

Lag-SM i fälttävlan har sedan länge varit spikat att genomföras på Österängarna i Strömsholm den 11-13 september. Detta i regi av Norrby Ryttarsällskap. Terrängbanan i Strömsholm håller en trestjärnig standard och har även en terränghinderpark på alla nivåer för ponny och häst från P80 till debutantklass. Nu får lagmästerskapen sällskap av Strömsholms internationella tävling i fälttävlan som behövt hitta ett nytt datum.

Ridskolan Strömsholm och Strömsholms Ridsportförening och Norrby Ryttarsällskap är grannar.
– Vi ser mycket positivt på att genomföra hela evenemanget med gemensamma krafter tillsammans med Norrby Ryttarsällskap, berättar Jonas Johnson, verksamhetschef på Ridskolan Strömsholm, i ett pressmeddelande.

De traditionella Strömsholmsdagarna har med anledning av pandemin fått flytta om en del i kalendern. SM i dressyr för seniorer, unga ryttare, U25, lag-SM i dressyr samt SM i paradressyr har flyttats till vecka 36. Flytten av fälttävlan till veckan efter gör att vi i år kan se fram emot, utöver hoppningen, Strömsholmsdagarna i september istället. Publiken kommer sannolikt att få  följa tävlingarna digitalt.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden