Dressyr
5 maj 2021 15:12

Lina Dolk Intermédiairetvåa i Holland

InternationelltLina Dolk fick en smakstart när den internationella dressyrtävlingen i holländska Exloo drog igång på onsdagen. En andraplats blev det med Languedoc i U25-klassen i Intermédiaire II.

Lina Dolk Intermédiairetvåa i Holland
Lina Dolk och Languedoc (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

”Wow, vilken känsla Dokki bjöd på idag”, skriver Lina Dolk på Instagram efter att ha kammat hem andraplatsen i onsdagens U25-klass i Intermédiaire II tillsammans med Languedoc. Ekipaget red ihop 70,784 procent. Vann gjorde hemmaryttaren Jasmien de Koeyer med hästen Esperanza på 71,275 procent. ”Tack för idag kompis”, fortsätter Lina Dolk.

Elin Mattsson och Beckham red på 66,716 procent och placerade sig som nummer 9 precis före Evelina SöderströmCilantro med 66,275 procent. Klassen bjöd på 15 starter.

Det är ett stort svenskgäng på plats i Exloo, där det rids trestjärnig internationell dressyr samt ungdoms- och ponnyklasser.

Hela resultatlistan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden