Hoppning
27 november 2021 18:01
Ridsportplus

Live från framridningen: Hoppstjärnorna laddar inför kvällens uppgörelse

SIHS 2021Lördag kväll i Rid fram med Ridsport-studion handlar om värmningen inför en internationell 1,40-klass där världsryttarna luftar sina kommande stjärnor. Vi får bland annat se hur världsettan förbereder Crusader Ice och gästas även i studion av Johanna Lassnack. Sändningen startar 20.15.

Live från framridningen: Hoppstjärnorna laddar inför kvällens uppgörelse
Tre namnkunniga profiler sitter med och kommenterar framridningen på Friends, i Ridsports nya satsning rid fram med Ridsport. Foto: Istock/Roland Thunholm/Jenny Schwieler Staaf

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

Guldryttarna från Tokyo finns alla med i kvällens startlista och det ser av allt att döma ut att bli en särdeles spännande kväll.

I Rid fram med Ridsport-studion möter du även i kväll Ridsports redaktör Annelie Frank och B-tränare och banbyggaren Helena Lundström.

Kvällens gäst är hoppryttaren och coachen Johanna Lassnack, just nu aktuell med sin nya bok En mental sporre, som hon har skrivit tillsammans med Ridsports redaktör Susanne Högdahl.

Här hittar du startlista

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden