Sportnytt
18 juli 2015 21:50

Lördagens tävlingsresultat

Det är under söndagen det mesta händer. Då ska mästare koras i såväl ponnydressyr som fälttävlan och körning. ńven under lördagen var det dock fullt ös på tävlingsbanorna och här finns höjdpunkterna samlade.

Rolf-Göran Bengtsson utgick i Global Champions Tour-klassen, men tog en placering i 1,45 med Oak Grove’s Heartfelt.

I Gävle reds B-finalerna för ponnyekipagen i dressyr-SM.

I Flyinge reds SM-terräng dagen lång.

NM-kuskarna i Vaggeryd körde maraton och nu återstår bara precisionen.

Svenskarna försvann i första rundan av Global Champions Tour som du kan läsa mer om här, men Rolf-Göran Bengtsson tog en niondeplats i 1,45 med Oak Grove’s Heartfelt.
Resultat

I trestjärniga Hickstead slog lagryttarna till med en tredje- och fjärdeplats i Grand Prix Special.

I tvåstjärniga Zuidwolde vann Angelica Augustsson 1,40 och Erika Lickhammer kom elva i samma klass.
Resultat

Halmstad FRK bjöd på 1,45-hoppning och där vann Emma Emanuelsson med Benedetto.
Resultat

Malin Hansson och Primero Hit vann Lilla Edets Intermédiarie I.
Resultat

Hos Hagfors Uddeholms RK vann Sandra Dahlin med Ichi Intermédiaire I och Nina Lilja med Bonheur vann Intermédiarie B.
Resultat

I en internationell hoppning för unga ryttare kom Evelyn Sander trea i 1,30 U25.
Resultat

Vid Strömstads nationella vann Erica Johansson och Qisella huvudklassen 1,40. I medelsvår A segrade Klara Mattsson i kategori D och Elin Karlsson i kategori C.