Dressyr
26 september 2022 15:59

Lövsta tar över Top 10-finalen

SIHS 2022Top 10-finalen, där världens tio bästa dressyrryttare bjuds in för att tävla under Sweden International Horse Show, har tidigare sponsrats av SAAB. När kontraktet nu gått ut tar Lövsta Stuteri över som partner.

Lövsta tar över Top 10-finalen
Jessica von Bredow-Werndl red hem segern i Top 10-finalen 2021 med sin TSF Dalera BB. Foto: Roland Thunholm

Top 10-finalen i dressyr har arrangerats under Sweden International Horse Show (SIHS) sedan 2017. Finalen, dit de högst rankade dressyrryttarna i världen får en inbjudan, rids i en Grand Prix under lördagen och avgörs i Grand Prix Kür på söndagen.

Lövsta Stuteri, som sedan tidigare finns med i Friends Arena genom sin Lövsta Future Challenge i dressyr, utökar nu samarbetet med SIHS.

– Vi är mycket glada över att vi nu i samarbete med Lövsta Stuteri tar Top 10 Dressage vidare. Det är en unik tävling som vi är mycket stolta och glada över att ha i vårt program. I Lövsta Stuteri har vi en stark partner som vi ser fram emot att arbeta ännu närmare med i år, säger Christin Ericsson, Event Director på Sweden International Horse Show i ett pressmeddelande.

Program för Sweden International Horse Show

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden