Hoppning
16 januari 2021 06:45

”Christian är en enorm personlighet”

Det speciella bandetI somras lämnade Malin Henlöv Grevlunda för att arbeta som groom hos Evelina Tovek. Hästen hon saknar mest är H&M Christian K, berättar hon i en intervju med Word of Showjumping. Svårast att lära känna var en annan stor hästpersonlighet i stallet, kan du gissa vilken?

”Christian är en enorm personlighet”
H&M Christian K och hästskötaren Malin Henlöv. Foto: Jenny Schwieler Staaf

I World of Showjumpings intervjuserie ”That Special Bond” har turen nu kommit till svenska Malin Henlöv som berättar om sitt speciella band med H&M Christian K. Malin Henlöv, som i somras lämnade Grevlundagården och rollen som hästskötare åt Peder Fredricson efter tio år, säger i intervjun att hon saknar Christian K varje dag.
– Han är mer som en hund än en häst, säger Malin Henlöv som numera arbetar som hemmagroom hos Evelina Tovek i Tyskland.

Malin Henlöv nämner också H&M All In som ”den svåraste att lära känna”. Även i slutet kunde han fortfarande överraska henne med sina reaktioner.
– Saker du trodde att han skulle reagera på brydde han sig inte alls om – och saker du trodde var okej kunde bli rena katastrofen.

Läs hela intervjun med Malin Henlöv hos World of Showjumping.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden