Fälttävlan
28 april 2018 21:26

Malin Josefsson tvåa inför avslutningen

InternationelltMalin Josefsson och hennes Allan V klättrade några pinnhål och är tvåa efter lördagens hoppning i den trestjärniga klassen i polska Sopot.

Malin Josefsson tvåa inför avslutningen
Malin Josefsson och familjeuppfödningen Allan V slutade på en fin andraplats i Sopots trestjärniga klass. (Arkivbild) Foto: Roland Thunholm

Malin Josefsson och Allan V låg femma efter fredagens dressyr, men tack vare en felfri banhoppning på lördagen klättrade ekipaget till en andra plats inför söndagens terräng i CIC3*-klassen.

Viktoria Carlerbäck och Zlatan fick ett straff för tiden och är femma i den 24 ekipage stora klassen där ytterligare svenskar finns på startlistan.

I den tvåstjärniga klassen är Hanna Berg bästa svensk efter dressyr och hoppning. Tillsammans med Jagular Pooh är hon sjua efter en felfri hoppning. Även här finns det fler svenskar i det över 30 ekipage stora startfältet.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden