Hoppning
19 december 2018 17:09

Malin och H&M Indiana direkt placerade på Olympia

OlympiaJulhoppningen på Olympia har satt fart och Malin Baryard Johnsson visade fin form direkt. Tillsammans med H&M Indiana placerade hon sig i 1,55.

Malin och H&M Indiana direkt placerade på Olympia
Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana visar fin form i London. Foto: Roland Thunholm

Malin Baryard Johnsson hoppade 1,55 på onsdagseftermiddagen på Olympia i London. Med sin VM-häst H&M Indiana blev det dubbelt felfritt och en sjätteplacering i stoets blott femte start sedan VM. Segrade gjorde  irländska Darragh Kenny med Cassini Z.

Malin var enda svensk i klassen, men hon har bra sällskap i London av två VM-silverlagkamrater. Peder Fredricson hoppar EM-vinnaren H&M All In och VM-partnern H&M Christian K. Malin Baryard Johnsson hoppar förutom H&M Indiana även 7-åriga Cornelia, som hon kom fyra med i Next Champion på Friends.

Henrik von Eckermann har med sig Lorielle 2 som vann två 1,40-klsser på Friends, 8-åriga Peter Pan och EM- och VM-hästen Toveks Mary Lou.

Flera stora klasser finns på Olympias program, inte minst lördagens världscupkval och söndagens 1,60-Grand Prix.

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden