Hoppning
11 juli 2019 13:56

Malin och Märta snabbast av alla

Falsterbo Horse ShowDet är inte många som hinner med när Malin Baryard Johnsson sätter fart på sin speedhäst H&M Second Chance, "Märta". I den inledande internationella hoppklassen - med ett gigantiskt startfält - blev det ännu en seger för ekipaget. "Hon är makalös", säger Malin om sitt supersto.

Malin och Märta snabbast av alla
Malin Baryard Johnsson och "Märta" gav hemmapubliken vad den vill ha när de internationella tävlingarna i Falsterbo började. Foto: Roland Thunholm

1,45-klassen hade 85 ekipage till start, och de flesta internationella ryttarna använde klassen för att lufta sina hästar. Malin Baryard Johnsson och H&M Second Chance (sto -08, e Carland-White Clover, uppf/äg Margareta Eriksson-Bech & Eva Söderström) tog dock chansen och skimmelstoet var helt med på noterna – idag blev det seger med över en halv sekund.
– Hon är fantastisk, hon är i superform. Eller hon är en superhäst, hon har nog egentligen aldrig varit ur form. Ibland faller en bom – det gör det när det går fort, man tar chanser och risker – men det är väldigt sällan. Hon är makalös, konstaterar Malin efter prisutdelningen.

Ridsport
Flera svenska ekipage var felfria på hinder men drog på sig en del tidsfel, bland andra Peder Fredricson och H&M All In. Foto: Roland Thunholm

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden