Dressyr
18 juli 2018 15:41

Marina Mattsson och Sverige tvåa i Aachen

InternationelltSverige tog en andra plats i onsdagens lagtävling för U25 i tyska Aachen. Marina Mattsson och Quartermain blev också tvåa individuellt.

Marina Mattsson och Sverige tvåa i Aachen
I juni stod Denise Ljungkvist, Marina Mattsson och Lina Dolk på prispallen på SM. Nu ingick trion i det andraplacerade U25-laget i Aachen. ArkivFoto: Roland Thunholm

Marina Mattsson och Quartermain var bäst i det andraplacerade svenska laget med sina 72,029 procent. Lina Dolk och Biggles 1015 blev femma individuellt med 71,147 procent och svenska lagets tredje ekipage, Denise Ljungkvist/Soega slutade åtta på 68,824 procent.

Lagtävlingen för U25 reds i en Intermediate II och hade 18 startande individuellt och sex lag. De tolv bästa får nu rida Grand Prix för U25 på fredag.

– Jag är jättenöjd med laget. Ryttarna har gjort allt de har kunnat och de har ridit utan fel och prydligt, säger förbundskapten Bo Jenå till Svenska Ridsportförbundet.
– Nu laddar vi för att göra ännu bättre ritter i Grand Prix.

Tyskland vann lagtävlingen och Nederländerna blev trea.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden