Hoppning
29 augusti 2015 11:54

Martinsen ensam dubbelnolla

I lördagens högsta klass på Skyrups elithoppningar var det bara Karin Martinsen som lyckades sätta en nolla i omhoppningen över 1,50-hinder.

Martinsen satt på 12-årige valacken Condello (e Contendro-Ramiro’s Son II, uppf Heinz Sabrowski, äg Emma Packendorff) när det var dags för 14 ekipage att ta sig an 1,50-klassen. Tre ekipage klarade grundomgången felfritt, men väl i omhoppning var det bara Karin Martinsen från Nääs RF som upprepade bedriften.

Ungdomsryttaren Emelie Grönberg gjorde ett försök i omhoppningen med Under Cover men det blev ett nerslag på vägen och en andraplats, före klubbkompisen Mathieu Boissonneau/Gloria Gaynor som slutade på åtta fel i omhoppningen.  

I 1,45-klassen blev det dubbelt Shane Carey, som hade både Mulle (e Maloubet de Pleville-Cardento) och Contenance (e Cornet Obolensky-Darco) felfria i omhoppningen och därmed tog hand om första och andra plats i klassen med 16 ekipage till start.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden