Dressyr, Ponny
19 oktober 2020 11:15

Mary-Sophie Haid-Bondergaard topplacerad i Frankrike

InternationelltMary-Sophie Haid-Bondergaard gjorde i helgen sina sista internationella ponnystarter i franska Le Mans. Det blev en lyckosam tävlingshelg som hon under söndagen toppade med en tredjeplats i det fria programmet.

Mary-Sophie Haid-Bondergaard topplacerad i Frankrike
Mary-Sophie Haid-Bondergaard placerade sig i starkt motstånd med White Love B i franska Le Mans. Foto: Privat

Mary-Sophie Haid-Bondergaard rider sitt sista internationella ponnyår och siktet var inställt på att rida EM. Det blev ett ponny-EM i Ungern, men inte för Sverige som valde att avstå på grund av pandemin. I helgen fick Mary-Sophie Haid-Bondergaard chansen att rida mot några av Europas främsta ponnyryttare i franska Le Mans, och under söndagen blev det en tredjeplats i det fria programmet tillsammans med White Love B.

Tyska Lana-Pinou Baumgürtel vann klassen på 77,608 procent med Zinq Nasdaq FH. Tvåa var holländska Rowena Weggelaar och Navarone van de Beekkerheide med 75,516 procent. Mary Sophie Haid-Bondergaard red ihop 74,600 procent med White Love B. Ekipaget tog även en fjärdeplacering på lördagen.

”Vilken avslutning!” skriver Mary Sophie Haid-Bondergaard på Instagram, och fortsätter: ”Det här var min sista internationella tävling med mina underbara ponnyer och det kunde inte ha slutat bättre.”

Resultatlista.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden