Dressyr
29 juli 2014 18:05

Mathilde och Sara bästa svenskar

(Uppdaterad) Mathilde Hannell och Sara Skeppstrand var bästa svenska ryttare i måndagens dressyr i Malmö City Horse Show som blev danskdominerad.

Mathilde och Sara bästa svenskar
Mathilde Hannell blev bästa svensk som tvåa med Webster i juniorernas lagtävlansprogram. Lotta Gyllensten

Mathilde Hannell och Webster kom tvåa på 67,703 procent i juniorernas lagtävlansprogram. Samma placering nådde även Sara Skeppstrand och Bertram efter 67,211 pocent i CDIU25 Intermédiaire II.

Carolina Grünerwald var bästa svenska young rider och Linnea Holmgren blev Sverigebäst i ponnyklassen.

Uppdatering
Den danska dominansen fortsatte på tisdagen med svenska ekipage åter på andra plats som bäst. Nina Jönsson kom tvåa i juniorernas individuella mästerskapsprogram på 69,386 procent för Barreiro och Sara Skeppstrand och Bertram var åter tvåa i CDIU25. Denna gång på 67,512 procent  i Grand Prix 16-25.

Linnea Holmgren nådde högst av de svenska deltagarna men hennes 69,39 procent för Indiana Joe räckte bara till tredje plats i det individuella programmet för ponny. I det individuella programmet för young rider var Fanny Callerud och Choice svenskbäst med fjärde plats.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden