Hoppning
18 januari 2019 16:06

Femstjärnig pallplats för Linda Heed i Dubai

InternationelltTävlingarna i Förenade Arabemiraten rullar vidare för det svenska gänget på plats. Den här veckan hoppar de femstjärnigt i Dubai och Linda Heed slog till i 1,55.

Femstjärnig pallplats för Linda Heed i Dubai
Linda Heed och hästen med tungvrickarnamnet Jarvis Van D Abelendreef fortsätter att ta för sig. Arkivbild: Pernilla Hägg

Så sent som i helgen var Linda Heed och Jarvis van D Abelendreef ett av tre svenska ekipage som placerade sig i  Abu Dhabis Grand Prix. Nu är det femstjärnig hoppning i Dubai som gäller och Linda var än en gång på hugget med den 10-åriga valacken.

Jarvis van D Abelendreef har bara hoppat några få klasser högre än 1,50 innan, men visade vad han går för. Dubbelt felfritt och en andraplats av de 33 till start blev resultatet för ekipaget.  Portugisen Luis Sabino Goncalves och Dominka van de Lucashoeve vann klassen.

Linda och Jarvis van D Abelendreef var även sexa i gårdagens världscupkval på 1,45-höjder, medan Henrik von Eckermann och Que Bueno de Hus Z kom fyra.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden