Hoppning
13 april 2019 09:04

Mer framgångar: Peder och Zacramento på pallen i 1,55

Mer placeringarDe svenska framgångarna fortsätter att dugga i tätt i Mexiko. Under natten till lördag hoppade Peder Fredricson och Zacramento in på en tredjeplats, och inte långt efter landade Henrik von Eckermann med Que Bueno de Hus Z.

Mer framgångar: Peder och Zacramento på pallen i 1,55
Peder Fredricson är på hugget i Mexiko. Arkivbild: Richard Juilliart/FEI

Tidigare under fredagen var Malin Baryard Johnsson och H&M Second Chance sexa i 1,50. Senare, under natten till lördag svensk tid, var det 1,55 som gällde och då ordnade Peder Fredricson och Zacramento en pallplats i sin andra gemensamma start på höjden. Det blev dubbelt felfritt och en tid som gav dem tredje plats.

Det blev ännu mer svenskt högt upp i resultatlistan i 1,55:an genom Henrik von Eckermann som red in på femte plats med Que Bueno de Hus Z. De har bara hoppat ett fåtal 1,55 innan och det här var deras första felfria insats och placering på nivån.

Segern gick till Pieter Devos och Claire Z. Skånska Mathilda Karlsson, som hoppar för Sri Lanka, blev åtta med Chopin VA.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden