3 februari 2015 07:00
Ridsportplus

Mer från Wellington, USA

Precis som hoppningen har tävlingar som pågår under tre månader varje vinter i Florida så har dressyren detsamma.

Mer från Wellington, USA
Det är stor fin entré som hälsar välkommen.

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

Dressyren har fått ta över den äldre arenan som ligger lite närmare samhället Wellington och endast några minuters bilkörning från hopparenan. Det är en stor fin arena med flera dressyrbanor samt en täckt ridbana. Allt är lite mindre och lite enklare men självklart känns det att det är USA.

Stallarna ser lite mer ut som det vi är vana vid i Europa förutom att varje stall är på tvären istället för två stora gångar genom stallarna. Det finns en stor duschplats. Men det är inte lika uppbyggt i varje stall utan allt är enklare. Det är rätt ödsligt och folktomt under veckan fram till fredagskvällen.

När küren avgörs på fredagskvällarna är det fullsatt runt arenan och inne i viprestaurangerna. Plötsligt dukas det fram barer och mer matförsäljning.  Inträdet är liksom på hoppningen gratis men det kostar att få en sittplats. Många tar därför med sig egna bord och stolar och dukar upp en stor picnic. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden