Sverige
30 december 2020 09:58

Mest läst 2020 – häst dog på väg till veterinären

Del 7På väg till veterinären började hästen bete sig underligt i transporten, och när hästägaren stannade för att titta till hästen så var den död. Artikeln om mardrömsresan blev Ridsports näst mest lästa på webben under året.

Mest läst 2020 – häst dog på väg till veterinären
Hästen dog i transporten på väg till veterinären. Artikeln om mardrömsresan blev årets näst mest lästa på Ridsports webb. Foto: Istock

Mitt i högsommaren inträffade det som är varje hästägares mardröm: Hästen dog i transporten på väg till veterinären. Det var längs väg 55 utanför Enköping som hästägaren upptäckte att hästen betedde sig konstigt i släpet, och när hon tittade till hästen var den död.

Artikeln om den döda hästen blev Ridsports näst mest lästa på webben under året, och du hittar den här. Bara några dagar senare inträffade en annan transportolycka när en häst ramlade ut ur transporten och dog direkt i fallet. Artikeln om den olyckan hittar du här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden