Sport
24 juni 2015 13:18

Nellie Berntsson gör Falsterbo-tv

Nästa vecka drar Falsterbo Horse Show igång. Under årets upplaga har hästfestens egen talkshow Unbridled premiär och vid rodret finns bloggaren Nellie Berntsson.

Nellie Berntsson gör Falsterbo-tv
Nellie Berntsson segrade i Falsterbo 2014, men i år gör hon tv i stället. Foto: Roland Thunholm

Falsterbo Horse Shows tv-sändningar online ska kombinera underhållning med sport och eftersända inslag med bland annat dressyr, sammandrag och intervjuer.

Flaggskeppet i tv-satsningen är talkshowen Unbridled, en timmes långt livestreamat underhållningsprogram som bland annat leds av bloggaren Nellie Berntsson. Förra året vann Nellie Childrens-klassen i Falsterbo och i år kommer hon att vara på plats i Skåne veckan lång med sina hästar. Showen gästas av hästprofiler såsom Kyra Kyrklund och Rolf-Göran Bengtsson. Programmet spelas in med publik onsdagen den 8 juli till söndagen den 12 juli klockan 12.00 på den nybyggda Borgascenen på Falsterbo Horse Shows område.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden