Sverige
5 juli 2018 17:24

Nellie Berntsson på listan över Sveriges mäktigaste unga

TopplistaNyheter 24 har presenterat sin lista över Sveriges mäktigaste unga personer för fjärde året i rad. Ryttaren och bloggaren Nellie Berntsson finns än en gång med på listan.

Nellie Berntsson på listan över Sveriges mäktigaste unga
Nellie Berntsson, här i Morgondagens Vinnare i Scandinavium med High Hope, klättrar på listan. Foto: Fredrik Jonsving

Nyheter 24:s lista över Sveriges 100 mäktigaste unga personer i Sverige finns bland annat artister, instagrammare, entreprenörer, idrottare och politiker. Hoppryttaren Nellie Berntsson klättrar uppåt på årets lista och rankas på plats 30.

”Nellie är vid 17 års ålder en riktig veteran inom bloggvärlden! Hur många i den åldern har över 375 000 följare på Insta? Inte så många” skriver Nyheter 24 i sin motivering. Utöver att vara minst sagt välkänd i sociala medier har Nellie även en egen tv-serie. Hon är en framgångsrik ung ryttare, bland annat har hon haft laguppdrag för Sverige och har meriter upp till 1,45.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden