Hoppning
6 september 2018 15:28

Nya världsrankningen: Henrik ny som bästa svensk

TopplistaPeder Fredricson halkar neråt några snäpp och Henrik von Eckermann gör det motsatta. Nu är det den sistnämnda som är bästa svensk på världsrankningen.

Nya världsrankningen: Henrik ny som bästa svensk
Henrik von Eckermann far till Tryon som fyra i världen just nu. Foto: Roland Thunholm

Det rykande färska världsrankningen visar att Peder Fredricson har åkt ner från sina prima andraplats. Han ligger dock kvar säkert på topp-10 i världen som sjua. Henrik von Eckermann, som var sjua på den senaste listan, har klättrat upp till plats fyra.

Harrie Smolders fortsätter att toppa rankningen, men andra- och tredjeplatsen har fått nya namn: McLain Ward och Marcus Ehning.
Malin Baryard Johnsson är tredje bästa svensk på rankningen och klättrar tio pinnhål till plats 69. Tre till svenskar ligger snyggt på topp-100: Irma Karlsson (83), Evelina Tovek (87) och Douglas Lindelöw (92). Den sistnämnda har gjort ett ryck uppåt med 20 snäpp.

Komplett rankning

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden