Sportnytt
4 december 2013 14:12

Peder designar SIHS logga

Det är mycket Peder Fredricson just nu. I helgen tog han hem fyra av fem segrar under Stockholm International Horse Show, två bilar och meetingpriset. Nu har han dessutom designat nya Sweden International Horse Shows logga.

Peder designar SIHS logga

Peder Fredricson fick uppdraget att ta fram en logotype för nya Sweden International Horse Show, som alltså ersätter Stockholm International Horse Show nästa år.
– Jag arbetar mycket med att utveckla och designa olika logotyper och det här uppdraget var förstås extra spännande eftersom jag känner till evenemanget så bra, säger Peder på SIHS hemsida.

Tanken var att göra en Pegasus, som ju redan är starkt förankrat hos tidigare upplagan av SIHS.
– Jag satt och pillade med två förslag en sen kväll, då kom Lisen med idén att prova en häst framifrån. Den tog kanske bara 30 sekunder att göra men så är det ofta när man träffar rätt. Jag gillar att det är ett tydligt märke men också att den har fart och känns levande.

Peder säger också att han tar många andra formgivningsuppdrag vid sidan av sin ryttarkarriär.
–  När jag målar är det mer intensivt, då försvinner jag in i den bubblan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden