Hoppning
9 september 2023 17:00
Ridsportplus

Peder Fredricson: ”Det var sjukt obekvämt”

Ur arkivet"Fotografen sa att jag skulle le med ögonen och jag har fortfarande inte kommit på hur man gör det" - det minns Peder Fredricson från fotograferingen tillsammans med Malin Baryard Johnsson. Ridsport har pratat med Peder om den 20 år gamla bilden.

Peder Fredricson: ”Det var sjukt obekvämt”
Malin Baryard och Peder Fredricson i en fotostudio för 20 år sedan.

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

  Minns du bilden, Peder Fredricson?
  – Det var sjukt obekvämt! Fotografen sa att jag skulle le med ögonen och jag har fortfarande inte kommit på hur man gör det. Det här måste ha varit precis i början när Malin och jag blev sponsrade av H&M.  Herregud vad länge sedan!
  – Jag är väldigt lik min son Hjalmar på den där bilden, det är väldigt roligt att se. Jag blir glad av att se bilden och tänka på vad den här satsningen från H&M har betytt för mig och Malin och svensk ridsport. Och vad Charlotte Söderström har betytt, med H&M All In och H&M Christian K som hon ägt och behållit. Det har varit ett härligt team att umgås med och ha bakom sig och vara en del av.
  – Frisyren hade man stylat där och då, jag tror faktiskt inte att jag hade någon egen frisyr på den tiden. Men jag hade hår, det var ju ett stort plus.

  Fakta

  Peder och Malin ur arkivet

  1202_p13_3
  Hela bilden på Malin Baryard och Peder Fredricson.
  • Vad? Fotografering för H&M.
  • Vilka? Malin Baryard och Peder Fredricson.
  • När? 2003.
  • Var: I en fotostudio i Stockholm.

  Denna artikel publicerades första gången i Ridsport nummer 14/2023.

  Så arbetar Ridsport

  Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

  BESTÄLL NU

  Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
  Hingstar Online

  Just nu 98 hingstar i vår databas

  Visa alla hingstar
  Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

  Ridsport digital

  99:- i månaden