Hoppning
10 augusti 2019 21:33

Peder nollade för laget men utgick i GP

GCTTillsammans med H&M All In gjorde Peder Fredricson en lysande insats för sitt lag Shanghai Swans, men i lördagskvällens Grand Prix valde han att avbryta.

Peder nollade för laget men utgick i GP
Peder Fredricson och All In nollade i GCL-hoppningen. Bilden är från Falsterbo i juli. Foto: Roland Thunholm

Peder Fredricson och H&M All in visade fin form under lördagens lagtävling i Global Champions League. Ekipaget nollade i andra lagomgången.

Evelina Tovek startade GCL i holländska Valkenswaard med Winnetou de la Hamente Z och inledde med en felfri runda medan andra omgången ledde till ett nedslag.

Peder Fredricson deltog även i första omgången som gick på fredagen, då på Catch me not S, en runda som slutade med fyra fel, och när Peder sedan startade samma häst under Grand Prix valde han att avbryta efter tredje hindret. Grand Prix-klassen som avgjordes på lördagskvällen vanns av Maikel van der Vleuten och Dana Blu.

Vid LGCT-tävlingarna i Valkenswaard fanns även Malin Parmler på plats, och hon blev placerad i en 145-hoppning under lördagen tillsammans med Kamilo v. Broekkant.

Läs mer om tävlingarna här och se videor från ritterna.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden