Hoppning
9 december 2017 15:40

Peder och Henrik invalda i internationell styrelse

StyrelsemedlemmarKevin Staut utsågs till ny ordförande och två svenska ryttare valdes in som ledamöter. Peder Fredricson och Henrik von Eckermann sitter nu i styrelsen hos International Jumping Riders Club.

Peder och Henrik invalda i internationell styrelse
Peder Fredricson och Henrik von Eckermann är invalda i den internationella organisationen IRJC (arkivbilder). Foto: Roland Thunholm

Den internationella organisationen International Jumping Riders Club (IRJC) håller traditionsenligt sina årsmöten i samband med tävlingarna i Genève.

Årets möte hölls under fredagen, och för svenska del var det extra intressant att två svenskar valdes in som ledamöter i styrelsen: Peder Fredricson och Henrik von Eckermann.

Ny ordförande blev Kevin Staut. Till vice ordförande valdes François Mathy JR medan tidigare ordföranden Christina Liebherr kliver in som andre vice ordförande.

Övriga styrelsemedlemmar i IJRC är följande:

Ludger Beerbaum
Steve Guerdat
Rodrigo Pessoa
Max Kühner
Kent Farrington
Tiffany Foster
Lauren Hough

IRJC kan inte ta några egna beslut inom den internationella ridsporten, men är ändå en viktig organisation som kommer med förslag och påtryckningar till FEI, nationella ridsportförbund och arrangörer.

Källa: International Jumping Riders Club

https://www.facebook.com/137022876422544/photos/pcb.815759658548859/815759455215546/?type=3&theater

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden