Hoppning
21 maj 2014 12:04

Petronella Andersson till Stephex Stables

(Uppdaterad) 23-åriga Petronella Andersson, som i flera år jobbat för Stal Hendrix, byter ny arbetsplats till Stephex Stables. Världscupsvinnaren Daniel Deusser blir ny arbetskamrat.

Petronella Andersson har framgångsrika år på ponny, som junior och som young rider bakom sig. På seniornivå har hon tävlat upp till 1,50-hoppning på internationell nivå. Senast startade hon i Lummen på de internationella tävlingarna.

Flytten går nu från Holland och Stal Hendrix till Stephex Stables i Belgien rapporterar Equnews. Där får hon fint sällskap i Daniel Deusser som rider för Stephex Stables sedan 2012.

Uppdatering
Petronella kan  även prata svenska i stallet. Kort innan hon själv fick det nya jobbet anställdes nämligen Jonna Ekberg efter snart fyra år utomlands hos först Angelie von Essen och James Davenport i England och senast hos den Belgienbaserade egyptiska hoppryttaren Abdel Said.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden