Nyheter, Sverige
28 november 2021 16:08

Är du vår nya redaktör?

Ledig tjänstOm du är journalist med ett brinnande hästintresse, är en riktig idéspruta och har koll på Ridsport med både stort och litet r kan du vara precis den vi söker.

Är du vår nya redaktör?
Är du journalist och hästkunnig? Då har vi drömjobbet för dig! Foto: iStock

Som redaktör hos Ridsport jobbar du med allt ifrån idéarbete och planering av kommande nummer, till att ta hand om material från skribenter och fotografer, producera eget material och göra tidning.

Vem är du?

Vi tror att du har ett stort kontaktnät inom ridsporten, gärna egen häst och vi ser att vana av att redigera andras texter är meriterande.

Om du dessutom kan hoppa in på webben, är en grym fotograf och/eller är duktig på att klippa ljud och rörlig bild är du verkligen den vi söker.

Vi jobbar i Creative Cloud. Redaktionen ligger i Trosa men tjänstgöringsort kan diskuteras. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 50-75 procent. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Frågor om tjänsten samt ansökan med personligt brev, CV och referenser skickas till redaktionschef lena.sellman@tidningenridsport.se så snart som möjligt, vi jobbar med löpande urval.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden