Hoppning
23 oktober 2018 11:33

Regerande världsmästaren i hoppning har gift sig

NygiftaI september blev Simone Blum världsmästare i hoppning. Hästarna förde henne samman med Hans Günther Goskowitz och nu har paret gift sig.

Regerande världsmästaren i hoppning har gift sig
Simone Blum när hon hade vunnit VM-guldet i Tryon. Foto: Roland Thunholm

Efter VM-guldet i Tryon berättade Simone Blum, 29, att hon snart skulle gifta sig med Hans Günther Goskowitz, kallad Hansi, och nu har bröllopet ägt rum. På sociala medier tackar en lycklig Simone alla gäster och har lagt upp filmer på både flygande ballonger och ett dansgolv med hög stämning.
Simone och Hansi, som numera också heter Blum i efternamn, träffades när Hansi som tränare kom för att hjälpa Simone med en häst. År 2014 var det Hansi som fann då 7-åriga DSP Alice – hästen som kom att bli Simones VM-guldpartner. Även Hansi har ridit 1,60, men håller sig främst i lägre klasser på yngre hästar. Det nygifta paret driver sin  gemensamma verksamhet, Sportpferde Blum, utanför München.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simone Blum (@simoneblumofficial) on

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden