Sportnytt
28 juni 2015 21:13

Resultat söndagens tävlingar

Minna Telde och Santana med nytt rekord i GPKür vann dubbelt guld på NM och längtar säkert till EM. Dit är Peder Fredricson en självklarhet med H&M All In och dagens åttonde plats i 1,60-GP är bara ytterligare ett bevis på vägen. Här är resultat från söndagens nationella och internationella tävlingar med svenskar på placering.

Minna Telde och Santana (här på VM 2104) blev dubbel guldmedaljör på NM och satte personligt kürrekord. Roland Thunholm

Peder Fredricson och H&M All In dubbelnollade till åttonde plats i Grand Prix. Läs mer

Resultat dressyr

Sverige tappade i hoppningen i Nations Cup fälttävlan i polska Strzegom.  Läs mer
Resultat

Michelle Hoffback och Rasmus Grönkvist vann Medelsvår A-hoppning hos Ale-Jennylunds RK.
Resultat

Dansk seger i nationella dressyrklasser hos Falkenbergsortens RF.
Resultat

Många vinnare i nationell dressyr i Umeå.
Resultat

Viktoria Wåhlin samlade kvalpoäng i dressyr för ponny hos Gripens RF.  Läs mer
Resultat

Sophie Fleming Tärnström  och Diablo vann dubbelt i nationell dressyr hos Överby HSF.