Sverige
12 maj 2020 13:09

Ridsport och Hästlycka – ny marknadsplats för SWB-hästar

SatsningNu sjösätts ett nytt annonssamarbete mellan Ridsport, SWB och salusajten Hästlycka. Ridsports vd Susanne Tornberg berättar mer.

Ridsport och Hästlycka – ny marknadsplats för SWB-hästar
Säljare av SWB hästar har nu en ny möjlighet att nå ut med sina annonser som får en tydlig märkning i flödet på sajterna. Här syns 4-årige Porsche (val e.Charon-Poeme som säljs av uppfödaren Ann Johansson) Foto: Skärmdump Ridsport

– En stor grupp av Ridsports läsare är uppfödare, hingsthållare och avelsintresserade, att erbjuda SWB:s medlemmar en säljkanal där kvalité går före kvantitet känns helt rätt väg att gå för oss, säger Susanne Tornberg, vd Ridsport.

SWB-annonserna på Hästlyckas och Ridsports sajter är tydligt markerade och enkla att söka fram i flödet. I annonserna länkas även direkt till BLUP. Dessutom vigs minst en sida i varje printupplaga specifikt till annonser med SWB-hästar.

Egen butik för företag

Företag som är medlemmar i SWB erbjuds också under 2020 ett kostnadsfritt företagskonto hos Hästlycka. Kontot ger en rad fördelar som bland annat obegränsat antal annonser, en egen butik som kan integreras på företagets befintliga hemsida och SWB-logotype i företagsprofilen.

Företagsregister kommer att vara synliga hos hos såväl Hästlycka och Ridsport som på SWB:s sajt.

Pressmeddelande-sussitornberg_alexanderlorentz
Ridsports vd Sussi Tornberg och Hästlyckas vd Alexander Lorentz. Foto: Lina Nydahl

– Vi vet att många småföretagare har en tajt budget som inte rymmer stora tekniska utvecklingskostnader och tror detta kommer lyfta deras marknadsföring rejält, säger Susanne Tornberg.

Trygg försäljningskanal

SWB:s vd Helén Uddefors ser även hon många fördelar med annonssamarbetet.

-Vi har sedan många år arbetat med Ridsport och det känns naturligt att koppla Hästlycka till detta, säger Uddefors.

Hästlyckas vd och ägare Alexander Lorentz:

– På Hästlycka har vi stort fokus på att det ska kännas tryggt och seriöst för alla inblandade parter och samarbetet med SWB och Ridsport känns som två självklara aktörer i det sammanhanget, säger han.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden