Ridsport Play
22 mars 07:00
Ridsportplus

Ridsport Play: Mannen med många hattar – Mr SWB i kubik

Bruksprov 2024På bruksprovet har vi intervjuat Gustaf Johansson som deltar med två hingstar som han fött upp själv, ett A-barn och en som är lite senare i starten. Vem som är vem får du höra honom berätta om.

Ridsport Play: Mannen med många hattar – Mr SWB i kubik
Gustaf Johansson är en man med många strängar på sin lyra. Foto: Kim C Lundin

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

  Många känner idag igen både hans namn och röst genom över 70 avsnitt i SWB-podden som han numera gör med Elisabeth Ernblad, tidigare med Emma Thorén Hellsten. Han får ett stort antal föl varje år och är dressyruppfödaren som har en godkänd hingst i internationell hoppsport.

  Om det och mycket mer pratar vi med Gustaf Johansson som kan representera alla olika sorters SWB-medlemmar då han faktiskt har minst en fot i varje led. Som stoägare och uppfödare, hingsthållare och domare, dressyrryttare och hästägare – att ha en plats i styrelsen för SWB faller sig rätt naturligt, nu med flera år i rollen.

  På Bruksprovet är Gustaf Johansson först och främst hingstägare med två ”barn” till start, Devin Franco GJ och Braxton Boyd GJ.

  Lyssna på när Gustaf Johansson svarar på tusen och en frågor. Varför har han som dressyruppfödare en hingst i hoppsporten? Och när blir det en dressyrhingst i samma position?

  Allt om bruksprovshingstarna med hingstbilder 

  Startlistor
  Allt om bruksprovet hos SWB
  Equisport sänder från bruksprovet (betalkanal)

  Så arbetar Ridsport

  Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

  BESTÄLL NU

  Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
  Hingstar Online

  Just nu 99 hingstar i vår databas

  Visa alla hingstar
  Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

  Ridsport digital

  99:- i månaden