Sportnytt
21 december 2013 09:52

Ridsportens mästerskap 2014

Nu är det dags att ta fram kalendern för 2014. Svenska Ridsportförbundet har fyllt på listan med ridsportens mästerskap och internationella tävlingar i Sverige 2014.

Först ut av de svenska mästerskapen 2014 är inomhus-SM i hoppning för seniorer, juniorer och unga ryttare i mitten av februari. Efter det rullar det på med internationella tävlingar och mästerskap i stort sett hela året med ryttar-VM i Frankrike 24 augusti till 7 september som den stora höjdpunkten. 

Hela tolv internationella tävlingar kommer att gå i Sverige under 2014. Förutom de inarbetade tävlingarna i Göteborg, Stockholm, Malmö, och Falsterbo blir det bland annat internationell dressyr i Norrköping 27-28 maj och internationell distansritt i Simlångsdalen 20 juli. 

Intensivaste månaden för svenska ridsportälskare blir augusti med hela tolv mästerskap och/eller internationella tävlingar, bland annat ponny-SM i hoppning och lag-SM i fälttävlan och dressyr. 

Hela listan

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden